Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Sikertörténetek

Sikertörténetek

Kineziológiai sikertörténetek – esetleírások

A mai nap csodálatos. Nem nyertem a lottón. Egyszerűen csak tele vagyok  hálával, örömmel.  Egy kisiskolás kisfiút
azért hozott el az édesanyja, mert nagyon félt az uszodában és a strandon. Nem  mert belemenni a medencébe, mert azt gondolta, hogy a lefolyó magával rántja.   Összesen
két kezelésre volt szükség. Ma reggel, az 50 perces kezelés végén Lacika azt  kérdezte a mamájától, mikor mennek úszni!  Az édesanya hitetlenkedve visszakérdezett,
mert nem volt benne biztos, jól hallott-e. Már nem félsz a medencében? A válasz  spontán jött: mitől kellene félnem? (2014. június 10.)
—–

Férjemmel megromlott a házasságunk, belépett egy régi kapcsolata az életünkbe. Szörnyen el voltam keseredve, folyton sírtam, teljesen depressziós lettem, a gyerekek is látták, tarthatatlan volt a helyzet.

Ekkor kerestünk kineziológust, Ottiliát választottam, szerencsémre. Már az első kezelés után elmúlt a féltékenységem, a mellőzöttség érzése. Megértettem, hogy el kell tudnom engednem a férjemet, és ami a legfontosabb, hogy ezt át is éltem. Már nem őt tartottam a legfontosabb kapocsnak a világ és közöttem. Rájöttem, hogy hol rontottam el a házasságunkat én, és hol a férjem. Sokat tanultam az esetből, azóta egyik legfontosabb dolgom, természetesen a gyermekeim nevelése mellett, hogy önmagammal mindig tisztában legyek, merjek kiállni az elképzeléseim mellett, és legyenek igényeim saját magammal és  a társammal kapcsolatban is. Ha önmagamat értékesnek tartom, a társam is annak tart majd, és nagyon sok keserűségtől óvom meg mindkettőnket.

L. Saci

 

Édesanyámmal nagyon nehezen tudtam mindig kommunikálni, de a legszörnyűbb az volt, hogy bármit tettem, ahhoz mindig volt olyan megjegyzése, mely sértő volt számomra.

Hosszú éveken keresztül próbáltam megfelelni neki, a kedvében járni, de bármit tettem, soha nem ismerte el, nem volt érte köszönet.

A kineziológiai kezelések hatására letettem erről a szokásomról, ugyanúgy segítettem anyukámat, de már nem érintett meg, hogy milyen módon reagál, meg sem hallottam, miket mond, nem érintettek meg a megjegyzései. Egy idő után az tűnt fel, hogy nincsenek megjegyzései, sőt elkezdte megköszönni azt, amire előtte megjegyzéseket tett. A régi feszült, ideges együttlétek helyett nyugodt, kiegyensúlyozott lett a kapcsolatunk, és halála előtt szeretetben tudtunk egymástól elválni.

  1. Marika

A válásom után rengetet dolgoztam, sokszor nagyon fáradt voltam, időm sem volt regenerálódni. Idővel szép párkapcsolatom alakult ki, még kevesebbet tudtam a gyermekeimmel foglalkozni, szinte csak irányítottam őket.

Ez oda vezetett, hogy mindenki egyre feszültebb, ingerültebb lett, és lassan már csak ilyen stílusban – vagy ami még rosszabb, gúnyolódva szóltunk egymáshoz. Ennek vetettek véget a kineziológiai oldások, ráébredtem milyen negatív volt a hozzáállásom a gyermekeimhez, és sürgősen változtattam rajta. Ma már, ha valamelyikünk „rákattan” a régi ideges viselkedésre, csak egyszerűen figyelmeztetjük egymást:   „tudod, ezt a kineziológusunk nem így mondaná….”

T. Szilvi

 

Rengeteg beszerezni való hivatalos papírra volt szükségem a vállalkozásom beindításához. Éreztem, hogy egyrészt kicsúszok az időből, a nyitásig, másrészt meghaladja az erőmet, ez a sok intézni való. Belezavarodok már az ismerősünk által elvállalt, de el nem végzett munkák elcsúszásába, és az egészből elegem volt!

Itt éreztem, hogy segítségre van szükségem! Már régebben jártam Ottiliánál, most is felkerestem. Hatalmas változás állt be a hozzáállásomban! Másik brigád ajánlkozott, hogy ők is el tudják a festést végezni /tényleg gyönyörű lett, néhány nap alatt kész lett/, a hivatalos papíron a pecsétek néhány napon belül rajta voltak, ilyen olajozottan még életemben nem mentek a hivatali ügyintézések. Igaz, hogy volt olyan hét, hogy kétszer is mentem oldásra, de megérte, mert nyitás napjára minden készen volt, engedélyek meg voltak, mindenki fáradtan, kissé viharverten, de örömmel  -és egy nyitó ünnepséggel -  vettük tudomásul, hogy sikerült kitűnő szervezéssel mindent a helyére varázsolnunk.

V. Heni

Nem volt jogosítványom, érettségim, három gyermekem viszont igen, és egy válásom. A mostani párkapcsolatomhoz úgy éreztem, ezek elengedhetetlennek tűnnek. Önbizalmam ugyanott, ahol a papírjaim. Ezért fordultam kineziológushoz. Az oldások hatására egyre inkább éreztem, meg tudom szerezni a jogsit, leteszem az érettségit, egyre jobban bíztam önmagamban, és a kétkedő gondolatok eltűntek, helyettük az foglalkoztatott, melyik iskolában, melyik napon, hogyan összeegyeztetve a munkámmal, járjak tanulni. Amikor meginogtam, elmentem oldásra, rengeteg erőt adott, és ma már mind a két papír a kezemben van, plusz még egy OKJ-s bizonyítvány is.

Z. László

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>