Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home MÁRCIUSI BOLDOGSÁGPRAKTIKÁK

MÁRCIUSI BOLDOGSÁGPRAKTIKÁK

A kineziológus e havi tanácsai

 

A LEHETŐSÉGEINK  VÉGTELENEK – ISMERJÜK MEG ŐKET

 

Bármely területen elengedhetetlen feltétele a sikernek, hogy előre lássuk-érezzük: képesek vagyunk céljainkat elérni. Csakhogy a célok meghatározásához ismernünk kell képességeinket, köztük a rejtett képeségeinket. Az odáig mindenki számára érthető, hogy nem lehet énekesi karrierről álmodozni, ha ez embernek nincs abszolút hallása, ill. nem rendelkezik megfelelő hangi adottságokkal. Az azonban kevessé közismert, hogy a rejtett képességeinket a kineziológus segítségével is megtudhatjuk.  A tudatalatti – ha készen állunk rá – válaszol minden kérdésre, és néha igen meglepő képeségeinkre derül fény.

 Sokan kérdezik, mit tanácsolok kedves ügyfeleimnek, ha hirtelen kell megoldani egy-egy stresszhelyzetet. Általában csak annyit mondok: emlékezz a két e-re (ee), ami annyit tesz: ENGEDD EL!

 Mindannyian ismerjük a helyzetet, amikor képtelenek vagyunk az egészéges néhány percen belül elengedni, ha mondjuk kapunk egy negatív megjegyzést. A negatív érzés, amely elhatalmasodik rajtunk, kiváltható akár egy gondolattal, egy másik ember által, egy eseménnyel, illetve bármivel, ami negatív asszociációval jár együtt.

Tudatosítsuk magunkban, hogy a probléma bennünk, nem pedig rajtunk kívül van. Ráadásul tudjuk, hogy kis gyakorlással bármikor ellenőrzésünk alatt tarthatjuk. Ha mérgesek vagyunk, fel vagyunk háborodva, boldogtalannak érezzük magunkat, ne pazaroljuk életünk fontos perceit arra, hogy mint a régi bakelitlemezen megakadt tű, ugyanazt a felháborodást éljük át újra és újra (önmagunk felmentését remélve, de csak nagyobb belkáoszt okozva).  

 Létezik egy ősi hawaii, Ho’oponopono  nevű módszer, amelyet Dr. Hew Len tanított meg a világnak, és az USA-ban Joe Vitale terjeszti.  A lényeg: megtisztítjuk a tudatalattiban összegyűlt adatokat, hogy meghalljuk, milyen út vár ránk. Minél több tisztítást végzünk, annál pontosabban vezérel minket a felettes énünk.

 Vitale és Dr. Len 

A tisztítást az érzelmekkel kezdjük

Ne másokat, vagy mást, a gondolatot, vagy a helyzetet, valami „kintit” tisztítsunk, hiszen a probléma bennünk lakozik. Mondjuk el sokszor, milliószor a következő szavakat: „sajnálom”, „köszönöm”, „kérlek, bocsáss meg”, „szeretlek” és „köszönöm”. Ez a tisztítás menete. Megállás nélkül mondogassuk e szavakat, miközben át is érezzük őket, a jelentésüket.

 

A SZERETET, AZ ALÁZAT, A MEGBOCSÁTÁS és a HÁLA érzete jelentősen megemeli a bennünk lévő energia frekvenciaszámát, aminek következtében egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A külső-belső gyógyulás  feltétele is az, hogy a rezgésszámunk magasabb legyen a korábbiaknál.

Biztosan sokan hallottak már a szó erejéről (hatalmáról), ha másutt nem, Illéséktől tudjuk rég:

 

 

A szó veszélyes fegyver, ha negatív. És a szó CSODÁKAT érlel, ha napsugármeleg, szeretetet hordoz.

 

Energiahalmazból vagyunk felépítve. Az energia folyton mozog-rezeg, valamilyen frekvencián táncol.

Sokáig nem voltunk tisztában azzal, hogy a mantra, a sokszor ismételt szó ereje megváltoztatja az életet. A szó kimondott gondolat, amelyet érzelem követ. Az érzelem frekvenciája pedig befolyásolja a hogylétünket. Ha szeretetből készült szavak sorjáznak az elménkben, igen hamar meglepetések kopogtatnak belül – és kívül.

 

Megváltozik az életünkhöz, annak fontos részeihez (kapcsolatainkhoz, szerelmeinkhez, hivatásunkhoz, munkánkhoz) viszonyulásunk, a hozzájuk kapcsolódó rezonancia.

 

Tavasz van. Megújul rét, bogár, nászvágy. Színesebb az élet, örvendve lüktet a lélek. Legyen minden Olvasómnak harmincegy márciusi napja, amelyen (tetszőleges sorrendben) a „köszönöm, szeretlek, megbocsátok, bocsáss meg” szólánc gyógyít stresszt, szerez megnyugvást, egy pici boldogságot.

 
 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>