Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home BŐSÉGGONDOLATOK NOVEMBERRE

BŐSÉGGONDOLATOK NOVEMBERRE

Hogy bőségben élj, tégy érte naponta!

Mindannyiunk álma bőségben élni. Ki ne fantáziált volna már arról, hogy az életében bőséggel van jelen minden, ami fontos: egészség, pénz, szerelem, siker?

bőség

Ez a nagy álom a többségnek nem válik valóra teljesen.

Sok oka lehet ennek.

Vannak szakemberek, akik az önszabotázst tartják felelősnek, vagyis azt, hogy a legrosszabb várakozásaink jelennek meg a gondolkodásunkban, legyen szó bárminemű változtatásról. „Úgysem sikerül, túl fiatal/öreg vagyok hozzá, nem engem választ, nem én kapom meg az állást, a siker engem el szokott kerülni, peches vagyok, nincs semmim, amivel kitűnhetnék, a szüleim, a párom, a körülményeim…” Ismerős?

Aki így gondolkodik, általában be is vonzza ezeket. És mivel a változástól mindannyian félünk, legegyszerűbb, ha marad minden a régiben. Jobb elviselni az ismerős nyűgöt, mint nekivágni a kockázatos ismeretlennek…

Akinek egy picinyke érdeklődése van az ezoterikus dolgok iránt, már régen tudja, hogy az univerzum energiából áll, és ha negatív energiát gerjesztünk magunk körül, nem egykönnyen történik valami pozitív.  

Olvasóim egy része most nagyot bólint magában, s azt mormolja: Ó, igen, ez a vonzás törvénye, tehát a hasonló a hasonlót vonzza. Csakhogy a dolog nem ennyire egyszerű. Könyvek százai foglalkoznak a pozitív gondolkodással, de csak kevés szerző vallja be az igazságot: a pozitív gondolkodás csak egy eleme a siker képletének. Ha a várakozásaink pozitívak, ha magunk előtt látjuk a sikeres kimenetelt, megteremtettük az alapot. A második fő elem, amin a dolgok múlnak az, hogy el is indulunk a siker irányába, magyarul akcióba lépünk, cselekszünk. MOZDULNI KELL!

Ha a várakozásaink neve siker, felvesszük a telefont, elküldjük azt az e-mailt, megírjuk azt a blogot, találkozunk azzal az emberrel, elmegyünk arra a tanfolyamra/találkozóra, jelentkezünk arra a …

A hatékony lépéseket mindig megelőzi a hit  abban, hogy semmi nem megy félre.

De hogyan csináljuk?  

A vágyak/célok és a megmozdulás között van egy szürke zóna, amelyről kevesen ejtenek szót. (Könnyebb eladni egy jó kis általánosítást, mint megvallani az igazat.)

A senki földje, amelyet termékennyé tenni a dolgunk, nem más, mint önmagunk mélyebb megismerése, a tudatalatti rejtelmeinek fokozatos feltárása. Ha rájövünk, hogy mi okozza a folyton visszatérő elbizonytalanodást, hogy milyen események (traumák, sikertelenségek, fájdalmak, megszégyenülések stb.) kövesedtek bele energiablokkokként az izmainkba, a sejtjeinkbe, fokozatosan meg is szabadulhatunk tőlük.

Lépésről-lépésre legyőzhetjük a bennünk élő félelmet. Az önmegismerés hatékony módja a kineziológus segítsége. A kineziológia nagyszerű eszköze a tudatalatti titkainak kifürkészésének. Az egyszerű izomteszt-sorozat gyakran percek alatt kideríti, amire évekig, talán évtizedekig hiába kerestük a választ. Lehet, hogy a tapasztalataink (rossz anya-gyermek viszony) gyökerét ismerjük, de a tudatalatti „megcsapolása” olyan információkkal is szolgál, amelyek elvezetnek a blokkok feloldásához, a hibás belső programozás átírásához. Nem hiába szokták a tudatalatti működését a számítógép szoftveréhez, a testünket pedig a hardver komponenshez hasonlítani. Működhet a test bármilyen jól, ha a program hibás, nem kapjuk a vágyott végeredményt, kimenetet. És megfordítva.

kinezestelefon

Meg kell tehát ismernünk, hogy az életünk során milyen programokat töltöttünk le, és honnan. És el kell sajátítani az „átprogramozást”.

Vannak, akik megtanulják az izomtesztelést önmagukon, és szokásukká válik, hogy minden fontosabb döntés előtt kikérdezik a belső ént, vajon jó irányban indulnak-e. A többségnek azonban azt ajánlhatjuk, hogy a tesztelést bízza tapasztalt kineziológusra, aki mindig tárgyilagosan tudja megítélni a válaszokat.  

Ez a folyamat természetesen nem jelenti azt, hogy a gondjaink megoldását mással (például a kineziológussal) oldatjuk meg. Amire ő képes (a mi engedélyünkkel és a céljainkkal összhangban): beindítani azokat a belső mechanizmusainkat, amelyek önmagunk gyógyulását eredményezik fizikai vagy lelki síkon (vagy mindkettőn). Úgy is fogalmazhatunk, hogy a kineziológia széles tárházának segítségével gurulásnak indítjuk a labdát…

A labdagurulás folyamata során könnyebben hozunk jó döntéseket. A jó döntések újabb jó döntéseket generálnak, és így tovább.

A jó döntések kezdete az elme csodálatos terméke, a gondolkodás

gondolat te vagy

A célok megfogalmazásakor mindig a jóra, a sikerre fókuszáljunk.

Kezdjünk el felépíteni egy kristálytiszta víziót arról, hogy mit szeretnénk az életben. Miként akarunk érezni? Mit akarunk birtokolni? Milyen életet akarunk? Kivel/kikkel akarjuk megosztani a sok jót? És mi jön, ha mindez megvan? Amikor e kérdésekre megvan a válasz, legyen ez az állandóan ismétlődő gondolatfolyamunk tárgya. Ehhez is gyakorlás kell.

Mindenki ismeri saját élettapasztalatából, hogy amit elég sokszor ismétlünk, előbb-utóbb kritika nélkül igaznak fogadjuk el. Ez a mantrák ismétlésének alapja – és működik!

Bizonyára sokan ismerik a világhírű  Louise HayLouise Hay

gyakorlatát: odamegyünk a tükör elé, és percekig a saját szemünkbe mondjuk, hogy szeretlek. Egy idő után valóban jobban szeretjük önmagukat. Az energianyelvre lefordítva ez azt jelenti, hogy megnő az általános energiaszintünk, és minél nagyobb ez a szeretet (energiafolyam), annál inkább képesek vagyunk a csodákra.

Csodák pedig vannak. A recept egyszerűnek hangzik, s ha eleget gyakoroltunk, az is: kialakul az erős, megdönthetetlen hitünk abban, hogy van elegendő erőnk (vagyis energiánk) az álmaink megvalósítására. Belénk rögződik, hogy a vágyaink tárgya már létezik, és úton van felénk. Olyan valóságos, mint mi magunk, mint a lélegzetünk, a szívdobogásunk.

A kreatív teremtésnek ez a folyamata előfeltételezi, hogy a MOST van a fejünkben, s nem törődünk a múlttal vagy a jövővel. MOST történik minden, az is, ha a múltra vagy a jövőre gondolunk.  Hinnünk kell a jelen erejében.

Éljük az életünket abban a tudatban, hogy minden, ami korábban volt, szükséges lépés volt a bőséghez. Céltudatosan és hatékonyan tevékenykedjünk minden erőnkkel a mában, mert eljön, amit az elménkben megteremtettünk magunknak. Ilyenkor szoktak figyelmeztetni: „Vigyázz mit kívánsz, mert beteljesül!”

Amint így élünk, harmonikus egységbe kerülünk az igazi valónkkal. A kineziológus közvetítésével megismert mélyebb (belső) énünk segíteni fog.

A bőség bőséggel érkezik

 

Mély hála – ez a bőség megtestesülésének harmadik eleme.  

Némely kliensem ilyenkor azt szokta rávágni, hogy „nincs miért hálásnak lennie, romhalmaz az élete”.

Halkan azt kérdem: van tető a fejed felett (milliókkal ellentétben)? Tudsz járni (százezrekkel ellentétben)? Szerettek/szeretnek ? (Milliók nem ismerik ezt az érzést).

A hála, az őszinte és mély hála olyan rezgéseket generál, amelyekhez képest mindaz, amit a bőségről képzelsz, szerény fénnyel világít. Légy hálás, hisz élsz. Van ennél jobb és biztosabb alapja a leendő bőségednek?

hála

Kívánok egészséget, pénzt, szerelmet, sikert minden kedves Olvasómnak!

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>