Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

SZÉPSÉG KÍVÜL ÉS BELÜL

Benne vagyunk az augusztusban. Alig-alig bírjuk a forróságot – és nem mindenkinek adatik meg, hogy a képen látható tenger hűsítse derekát…

Erre a hónapra kedves Olvasóimnak egy olyan imát hoztam, amely hónapok óta lázban tartja a világhálót, hiszen sokaknak váratlan segítséget hozott párkapcsolatban, anyagiakban, gyógyulásban.

Bőségima a címe, és a magyar nyersfordítás így hangzik:

 

Az Univerzum Fényéből, ami én vagyok,

Az Univerzum Szeretetéből, ami én vagyok,

Az Univerzum Erejéből, ami én vagyok,

Az Univerzum Szívéből, ami én vagyok,

Kijelentem:

A végtelen bőség közepében úszom. Az Univerzum bősége az én végtelen forrásom.

Az élet folyama soha nem hagyja abba a munkát, keresztül folyik rajtam, én fejezem ki.

Jó dolgok érkeznek felém a legváratlanabb helyekről és az Univerzum utak milliónyin jön felém

bő áldásával.

Kinyitom elmémet, hogy fogadhassam a jót. Semmi sem túl jó, hogy igaz legyen. Semmi  sem túl csodálatos,

hgy megtörténhessen velem. Az Univerzummal, amely az én forrásom, semmin sem csodálkozom.

Nem terhelnek a múlt és a jövő gondolatai. Az egyik elmúlt, a másik majd csak jön.

Hitem erejével, amely céltudatos és félelem nélküli cselekedeteimmel társul, az Univerzummal mély

egyetértésben születik a jövőm, válik valóra a bőség. Kérem és elfogadom a bőséget minden pillanatomban.

Lecsendesítem az elmém, már csendben van.

A mai naptól kezdve levetkőzöm a szorongásaimat és élvezettel, hálás szívvel fogadom, hogy minden, ami nagyszerű,

sokasodik az életemben. Az áldás, a jó várt és váratlan utakon talál rám. Az Univerzum csodákat művel velem.

Eddig az ima.

Akitől kaptam, három hónap alatt megfordította az életét, jobb körülmények között adja át tudását.

augusztusi éjjel

Nézem az augusztusi éjboltot, és áthat a szeretet, a hála csodája. Élek. És lehet, hogy a múlt nem volt nagyszerű, lehet, hogy a nappali hőség elviseléséhez még klímánk sincsen. De éjjel kinézni az ablakon és elküldeni az az imát a csillagoknak – ez mindenki előtt nyitva áll..

Ne feledjük: a júliusban kezdődött Mesterhármas rendelkezésre áll.

Frissítsük fel:

Július van. Kezdjük egy személyes kérdéssel.

Emlékezzünk vissza az iskola utolsó napján az utolsó kicsengetésre, és arra a felemelő érzésre, amely elfogott minket annak tudatában, hogy a nyár, a VAKÁCIÓ, a napsugár, a barátok, a víz, a könnyed szórakozás hetei következnek.

Ugye milyen sok energiát hozott ez az érzés?

Ha van elég energiánk, minden ideg- és izomsejtünkkel a tettrekészséget fejezzük ki. Ám már július van – mintha egy évszázada lett volna az a kicsengetés… Legtöbben úgy vagyunk vele, hogy a rövid, pihentetőnek nem mondható éj után túl gyorsan jött a reggel, és miközben a kávét/teát szürcsölgetjük, kedvetlenül nézünk az előttünk álló nap elé.

Azt gondoljuk, ennek így kell lennie, hiszen minden nappal öregszünk. Pedig nem feltétlenül van így.

Készüljön arra, hogy a frissítő, ’majd-kicsattanok-a-bőrömből-érzés’ minden egyes napon jelentkezik – kávé vagy más stimuláns nélkül

Arról van szó, hogy az alacsony energiaszintre panaszkodók majd fele, beleértve azokat is, akiknek reggelente be kell járatniuk az ízületeiket, ugyanattól szenvednek. Az energiaáramlás valahol megakadt.

Mindezek a tünetek megfordíthatóak …

Sőt, visszatérhet az éles gondolkodás, eltűnik a ’mit is akartam az előbb’ típusú feledékenység is.

Visszatér a jókedv (a partnerünk hálás lesz)…

Még a berozsdásodott ízületek és izmok is olajozottabban működnek…

Sz. Gina, aki kipróbálta a Mayer Ottilia kineziológus legújabb „mesterhármas kezelését”, ezt mondja: …

“Olyan, mintha újjáéledtem volna mindössze 3 kezelés után! Köszönöm, hálás vagyok!”

Miről is szól ez az új komplex kezelés? Nézzük előbb a fáradtság lehetséges kiváltó okait.

Amikor látszólag ok nélkül érezzük a fáradtságot, nagy a valószínűsége annak, hogy a mellékvesénk nem működik optimálisan. A mellékvese adrenalint és más hormonokat termel, beleértve a nemi hormonokat is. Innen indul a jelzés a glükóz termelésére, ha leesik a vércukorszint. Itt termelődnek az ún. kortikosztreroidok, amelyek szabályozzák a metabolizmust, az immunrendszert és a szexualitást. Az adrenalin kordában tartja a vérnymást és a pulzusszámot is. Ezen felül itt termelődik a szeteroidszerű hormon, a DHEA[1], amely a csontok és izmok egészségét segíti elő.

Miközben most már világos, hogy milyen fontosak ezek az apró belső elválasztású mirigyek, nem sokat szoktunk velük törődni… Pedig

elképzelhető, hogy ezek jelentik az „örök fiatalság” titkát…

A mellékvesék elsőrendű funkciója a stresszre reagálás. Csakhogy eredetileg úgy képezték ki őket, hogy a stressz rövid pillanataira válaszoljanak, azaz néhány perces örömre, élvezetre vagy félelemre, azután pedig viszonylag hosszú ideig pihenhettek.

Mindez azonban a múlté, hiszen a mai rohanó világban folyton ki vagyunk téve valamilyen erős stressznek – olyankor is, amikor nem is gondolunk ilyesmire.

Naponta tucatnyi stresszfaktor bombázza a szervezetünket, így a mellékvesék képetlenek megpihenni. Túlpörgünk, a hormontermelés kitér az egyensúlyi állapotból – és kész a kiégés…

Egyes kutatók ma már az ízületi merevséget, az öregedés természetes velejárójának tulajdonított lelassulást, az éjszakai alvás hiányát, az agy pillanatnyi kihagyásait is kapcsolatba hozzák az egyensúlyi állapotból kibillent mellékvesékkel.

Kimondhatjuk: a betegségek jelentős részét (egyesek szerint több, mint 95%-át) a káros stressz okozza

Úgy érezzük, lemerült az akkumulátor, mert a stressz győzött.

A stressz  okai között vannak az általánosak (mindannyiunkat érintő külső tényezők) és a személyesen nekünk különösen káros stresszfaktorok (a korábbi években megélt stressz felgyülemlett és a szervezet bármely sejtjében memóriaként elraktározott mennyiség egyszer csak eléri az ’utolsó csepp a pohárban’ állapotot.)

Itt kerül elő a “Mayer-féle Mesterhármas” első eleme, a kineziológiai stressz-elemzés. Az izomteszt segítségével megfelelő alapossággal ki lehet vizsgálni, hogy  az illető kliensnek mik a specifikus stresszgátai, ezek mikor keletkeztek és milyen eseményhez, érzéshez köthetőek. Ha megismerjük a szervezet véleményét a saját működéséről, képet kapunk arról is, hogy miként lehet átprogramozni a tudatalattit (sejtmemóriát), hogy a későbbiekben ugyanaz a jelenség már ne okozzon akkora stresszt, amely már káros az egészségre.

 

A Mesterhármas második eleme az öt alkalmas frissítő masszázs, amelyre legkorábban hetente kerül sor és  a kliens fizikai állapotától függően köpölyözéssel is egybeköthető.

A frissítő masszázs alatt meditációs zene szól.

A Mesterhármas harmadik eleme az étkezési és életmódbeli szokások elemezése és olyan új étrend és mozgás bevezetése, amely a kineziológiai kikérdezés eredményeként jól szolgálja az ügyfél egészségét. Első lépésben a klienssel együtt összeállítunk egy olyan étrendet, amely garantálja, hogy a tudatalatti által a szervezet számára hasznosnak ítélt élelmiszerek domináljanak. Nem sanyargatjuk magunkat, nem számolunk kalóriákat, és pénztárcától függően lehetőleg a kedvenc ételeket sorjázzuk a heti tervben.  A folyamat során kiderülhetnek ismert vagy rejtett allergiák, az egészség helyreállításához esetleg szükséges élelmiszerek, vitaminok és más esszenciális anyagok és azok legjobb felhasználása. Fontos információ az ügyfél számára legmegfelelőbb mozgás optimális formájának és idejének meghatározása is.

A harmadik elem időben a másodikhoz társul, tehát a második masszázs alatt kiderül, hogy  az étkezési és mozgástervek milyen eredménnyel jártak. Szükség szerint újabb izomteszt segítségével kerül sor a változtatásokra.

A belső stressz megszüntetése érdekében személyre szabott zenét kap a kliens, amelyet elalvás előtt kell hallgatni.

A Mesterhármas legkorábban 3 hét alatt fejeződik be, de 5 hétig is tarthat. NYÁRI AKCIÓS ÁR: 44.000 Ft, ami a következőkből áll:

5 masszázs:                                                         25.000.-

2 kineziológiai felmérés+kezelés                   16.000.-   (4.000.-Ft nyári kedvezmény)

Cd írás, szöveggel:                                             3.000.-

Összesen:                                                            44.000.-

Akik végigcsinálják, minden szempontból úgy érzik, mintha kicserélték volna őket. A saját testükkel (és lelkükkel) való rendszeres foglalkozás kreatív megoldásokat is felszínre hozhat, amelyekről nem is álmodtak korábban…

Alternatíva:

Ha az ügyfél 10 alkalmas masszázst kér:   45.000.-   (5.000.-Ft nyári  kedvezmény)

2 kineziológiai oldás:                                      16.000.-    (4.000.-Ft nyári kedvezmény

Cd írás szöveggel:                                              3.000.-

Összesen:                                                    64.000.-Ft

A komplett Mayer-féle Mesterhármas program 5 hét alatt zajlik le, max: 8 hétig tart.

Időpont-egyeztetés telefonon: 06 30 9962549

A bikinis lány képét erről az oldalról töltöttük le:   http://www.femcafe.hu/cikkek/fashion-beauty/bikini-tour[1] Dehydroepiandroszteron

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>