Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Szimbólum lekérése

Szimbólum lekérése

Szimbólumok

Már 3000 Ft-ért 30 perces Skype-konzultációt ajánlok, amely alapján aktuális helyzetedre vonatkozó szimbólumokat kérek Neked!
Itt fizethetsz Paypallal:

 
 

A szimbólumokkal való kifejezési mód ősidőkre nyúlik vissza, szinte egyidős az emberiséggel.

Barlangok, templomok, sírok falain, cserépmaradványokon, kőbe-fába, majd később bőrre, papírra vésve, írva, rengeteg érthető, és meg nem fejtett szimbólumok maradtak ránk. Sumér, etruszk, arámi, latin, ógörög, héber, germán, a legismertebb rovásírások. Közöttük lévő kapcsolat a megegyező írásjelek révén a tudósok által a közös eredetre utal.

A rovásírások elődjének a képírást tartják, legismertebb az egyiptomi, kb. három és félezer éves.

Az egyiptomi Tarot-kártyák manapság is közkedveltek, szimbolikus jelentésüket sokan kutatják, kitűnően alkalmazható sorselemzésre, életút megtalálására, megerősítésekre.

A rúnák ősi germán eredetűek, melyeket jövendölésre, gyógyításra használtak Izlandon, Brit- szigeteken, Skandináviában.

A szimbólumok segítenek a mögöttes tartalmak, titkok kifürkészésében, hiszen ha pl. az arc vagy testbeszédet nézzük, belső eltitkolt érzéseink, elfojtásaink válnak nyilvánvalóvá az avatottak számára.

Az ember mindig is imádta a titkokat, a mögöttes mozgató erők felfedezésében rejlő igazságot, a leleplezést, a háttérben rejlő összefüggések kibogozását. Érdekviszonyok felderítését, logikai lehetőségek felsorakoztatását, motivációk kifürkészését. Izgalmas, érdekes feladat rájönni a dolgok nyitjára. Főleg, ha a jutalom egészség, anyagi egyensúly, képzettség megszerzése, siker: anyagi, érzelmi és szellemi síkokon egyaránt.

A szimbólumok mögött rejlő információk ismeretében segíteni tudunk önmagunkon és másokon is. Minden szimbólum meghatározott mikro- és makrokozmikus energiával, színnel, számértékkel, hozzá rendelt égtájjal, mantrával, csillagászati – anatómiai megfeleléssel bír.

A rúnák esetében, de a Reiki, Prána energiáknál is, meghatározott képességet aktivál egy-egy szimbólum. Más szimbólum, rúna szükséges a torokfájás, izomfájdalom, csípőfájdalom, más a nyomott kedély, negatív jövőkép, anyagi elnyomás, repüléstől való félelem, elköteleződéstől való félelem, formaságokhoz való ragaszkodás, stb. esetén.

Léteznek szimbólumok, melyekhez nem kell közvetlen személyes jelenlét.

Inga segítségével megtudható – ha kapunk engedélyt rá – milyen problémában, hány napon keresztül van szükség egy-egy szimbólum harmonizáló, egyensúlyt visszaállító hatására.

Ezt betartva, majd néhány héten keresztül más szimbólumokat is alkalmazva olyan nehézségeken is túljuthatunk, melyeket úgy éreztünk, hogy meghaladják az erőnket, vagy képtelenség megoldani őket.

A jelenleg előttünk álló élethelyzetek egyébként is próbára teszik a tűrőképességeinket, az optimizmusunkat, nagyon oda kell figyelnünk a kedélyállapotunkra ahhoz, hogy a valóságot lássuk, ne pedig egy eltorzított változatát. A világban zajló események rezgéseiből sokszor csak a negatív, alacsony rezgésű érkezik el hozzánk, és nagyon figyelnünk kell arra, hogy ne hagyjuk beivódni az életünkbe. A hírek csak információkként kellene, hogy tudatosuljanak bennünk, érzelmileg nem szabad azonosulni a világban történt eseményekkel. Elsodor, eltérít minket saját feladatainktól, amiből pedig van épp elég, vagy még sok is időnként.

A szimbólumok segítségével a negatív érzelmi töltet, késztetés gyengül; ezáltal több energia marad a megoldás kitalálására, kapcsolatok kiépítésére, megvalósításra, öngyógyító folyamatok aktiválására.

Negatív érzelmeket kitisztítja a szervekből, sejtekből, csakrákból, meridiánokból, az energia mezőkből, aurából. Feszültséget old, segít visszaállítani az akaratot, az önbizalmat, magabiztosságot.

A szimbólumok alkalmazása előtt, és közben is, több alkalommal személyesen, skypon, vagy email-en fontos a kapcsolattartás, mert a felhozott érzelmek megbeszélése által kerül sor a harmónia visszaállítására.

Személyes konzultáció egy órát vesz igénybe.

Skypon legalább ¾ óra szükséges, vagy több, attól függően mennyire részletesen szeret valaki az érzelmeiről, átélt szituációkról beszélni.

A módszer hatékony, első alkalom után már érezhető változás. Szívesen ajánlom olyanoknak, akik távol laknak, szinte lehetetlen vagy túl sok idő az utazás, de szeretnének a problémáikkal szembenézve, végérvényesen túllépni rajtuk. Vagy egyszerűen csak kutatnak a háttérben zajló összefüggések után, szeretnék felismerni a párhuzamokat a múltbéli és jelenlegi viselkedések motiváló erői között.

Ha megtörténnek a felismerések, kioldódhatnak a negatív érzelmek, és képes a szervezet helyreállítani az egyensúlyt, a lelki békét, lecsendesíteni az elmét.

Az energiák működésénél nincs távolság, nincs idő, tér; elegendő megértés szükséges és pozitív hozzáállás.

Szeretettel várom megkeresésedet!

 

 
 

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>