Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Adatvédelmi és jogi tájékoztató

Adatvédelmi és jogi tájékoztató

Adatvédelmi és jogi tájékoztató

 

Ez a Tájékoztató az www.kinezstudio.hu   weboldalra vonatkozik, amelyet Ön most lát. Kérem, hogy az oldalt a továbbiakban csak akkor használja, ha egyetért az alábbiakkal, és a Felhasználókra vonatkozó részeket magára kötelező érvényűnek fogadja el.

Adatvédelem, adatkezelés:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló A 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit betartjuk.

Felhasználó minden olyan természetes személy, jogi személy vagy egyéb szervezet, aki/amely a weboldal szolgáltatásait igénybe veszi, ideértve a hírlevélre küldésére történő regisztrálást is, ha működik ilyen.

A weblap megtekintéséhez személyes adatok megadása természetesen nem szükséges.

Egyes szolgáltatások igénybe vételéhez (erről a weboldalról történő vásárláshoz) azonban szükség lehet bizonyos személyes adatokra (név, cégnév, email cím, számlázási cím, stb.). Ezeket az adatokat nem gyűjtöm, és a hatályos jogszabályokban rögzített módon, saját céljára használom fel.

Amennyiben feliratkozási lehetőséget lát és azzal élni is kíván, a felhasználó nevének és email címének megadásával hozzájárul, hogy az Omentor mint feladó hírleveleket vagy egyéb információkat küldjön részére a megadott email címre.

A www.kinezstudio.hu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó esetleges rendellenes, tisztességtelen vagy jogsértő magatartása esetén a weblap hozzáférési jogát megtagadja. Ilyen magatartásnak minősülnek egyebek mellett: valótlan, hamis információk közzététele, más felhasználó vagy harmadik személy jogainak csorbítása, riadalom vagy pánik keltésére alkalmas információk publikálása.

A felhasználó (magától értetődően) nem tehet közzé a weboldalon olyan tartalmat, amelyet a szerzői jogi törvények, védjegy törvények vagy egyéb tulajdonra vonatkozó törvények védenek, a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül. Kizárólag Felhasználó vonható felelősségre a fenti rendelkezés megsértéséből eredő károkkal kapcsolatban.

Szerzői jog

A www.kinezstudio.hu oldalon található tartalom (pl. szöveg, blog bejegyzés, leírás, fotó, illusztráció, grafika) saját tulajdon vagy valamelyik partner kizárólagos tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll.

Az oldalról letöltött tartalmak kereskedelmi célokra nem használhatóak fel. A honlaptulajdonos előzetes engedélye nélkül tilos a weboldalon található tartalmakról bármilyen formában másolatot készíteni, terjeszteni, továbbítani, szerkeszteni és értékesíteni.

Weboldal működése/üzemeltetése

A weboldal tulajdonosa mindent megtesz a weboldal folyamatos elérhetőségéért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a weblappal kapcsolatosan annak működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek.

A weboldal gyakran tartalmaz más internetes oldalakra mutató linkeket vagy referenciákat. A tulajdonos nem vállal felelősséget ezen internetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért.

Kommunikáció a látogatókkal

Bármilyen, a weboldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz a hatályos jogszabályokban leírtak érvényesek.

A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője felelősséggel tartozik a megosztott információért, annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

Köszönöm, hogy a www.kinezstudio.hu weboldal használatával Ön elismeri, hogy a jelen Jogi nyilatkozatban foglaltakat elolvasta és elfogadja.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>