Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Új termék: elmezene

Új termék: elmezene

ELMEBÉKE-TUDNIVALÓK

 Peace of Mind with resell rights

Brain wave entrainment: agyhullám-hangolás

(nem hivatalos, saját fordításban)

Aki most olvas először erről az érdekes módszerről, bővebb információt kaphat a www.kineziologiastudio.com honlapomon, ha az

agyhullám-hangolás fülre kattint.

Konkrétan a termékről:

Peace of Mind – Elmebéke elmezene

37 perc relaxációs zene Steve Skudler zeneszerzőtől, aki arról híres, hogy műveivel segít realáxálni és inspirálni.

A zene a legmodernebb brain wave entrainment technológiát alkalmazza (Jeff Gignac mérnök vezető szerepet tölt be ebben a szakmában) és 3D hangokat alkalmaz, így nem kell hozzá fejhallgató.

Ez a kompozíció az ébrenléti béta hullámból egészen thétáig visz le, ami javítja a koncentrációt és a memóriát, felgyorsítja a szervezet öngyógyító folyamatait, mert stresszt csökkent és segíti a mély ellazulást. Kiválóan alkalmas altatónak, az öngyógyítási folymatok elősegítésére, elmeerősítésre, a pszichés képességek fejlesztésére és olyan terápiák kiegészítésére, mint a kineziológia, a yoga, a hipnózis, a masszázs és a reiki.

A hosszú távú jótékony hatások között találjuk a gyorsabb gondolkodást, az öregedés lassítását és a kiemelkedő teljesítményeket.

Röviden és nagyon felszínesen (óriási szakirodalma van):

Mi a brainwave entrainment?

Köztudott, hogy az agyunk elektromechanikai szerv, amely egymással elektromos jelekkel kommunikáló neuronok billióiból áll. Az EGG műszer az agy aktivitását grafikusan hullámszerű mintázatban ábrázolja, innen az agyhullámok elnevezés.

 

Az agyhullámok

Bár az agyhullámok frekvenciái soha nem „vegytisztán” jelennek meg, négy kategóriát, azokon belül különböző fokozatokat különböztetünk meg. Ezek gyakran egymásba érnek.

Béta hullámok

Ebben az állapotban teljesen éberek vagyunk, agyunk és elménk aktívak, jellemzően a bal (tehát a racionális, valóságorientált) agyféltekét használjuk. Amikor a béta nagyon intenzív, a két agyfélteke kevésbé van szinkronban egymással.

 

Alfa hullámok (a „lemegyek alfába” egészen biztos ismerős)

Alacsonyabb frekvenciák, amelyek akkor keletkeznek, amikor nem foglalkozunk kemény mentális, problémamegoldó vagy feladat-végrehajtó tevékenységgel, ellazultabb állapotban vagyunk. Ilyen, amikor rutinból végzünk dolgokat: zuhanyozunk, könnyű házimunkát végzünk. A gondolataink valójában nem nagyon koncentráltak, szabadon kószálnak. Amikor ellazítjuk magunkat (relaxálunk) vagy meditálunk, általában alfában találjuk magunkat, sokkal inkább érzékenyebbek vagyunk például a szuggeszciókra, ebben a kategóriában jön elő a kreativitás és itt már sikerül a kreatív vizualizáció (ld. Silva-féle módszer). A két agyfélteke szinkronba kerül.

Théta hullámok

Ezeknek a hullámoknak a frekvenciája még alacsonyabb, ami mélyebb relaxációt, néha transzhoz közeli állapotot idéz elő, mintha aludnánk. Prolongált nyitott szemmel álmodás és meditáció érhető el ebben a rezgéstartományban; elveszíthetjük az időérzékünket, illetve a való világgal való kapcsolatunkat. Tétában erős a vizualizáció és a kreativitás, az elme nagyon relaxált és érzékeny a szuggeszciókra és a hipnózisra. A két agyfélteke szinkronba kerül, ez a teljeselme-működés.

Delta hullámok

Ez a legalacsonyabb tartomány, a mély, álommentes alvás állapota, amely nagyon kedvező a szervezet számára, mert itt képes az öngyógyító mechanizmusok működtetésére.

 

A brainwave entrainment működése

Az agyhullám-hangolást célzó zene elsődleges célja a felhasználó agyhullámainak meghatározott rezgéstartományra hangolása. Az EEG 100 éves múltra visszatekintő kutatása bebizonyította, hogy bizonyos agyhullámok meghatározott érzelmi és kognitív eredményt produkálnak. Példa: ha a domináns agyhullám 10 ciklus/sec. frekvencián rezeg, az agy nagy valószínűséggel szerotonint (avagy örömhormont) termel. A szerotonin szintje befolyásolja a hangulatot, a közérzetet. A legtöbb antidepresszáns a szerotoninra hat.

Ez csak egyetlen példa ezernyi közül. A speciális zene pozitív hatása éppen abban van, hogy az agyhullámokat meghatározott rezgésszámra hangolja. Ez az ún. frekvenciakövető válasz, ami egy természetes jelenség, sokszáz éve ismert.

A brainwave entrainment jótékony hatása

Az agyhullám-hangolásnak sokféle módja van, ezek fő célja a relaxáció és meghatározott egyéni célok elérése, például a verbális vagy más készségek javítása. Bizonyára Olvasóimnak is feltűnt, hogy az úszók az utolsó pillanatig a fülükön tartják a fejhallgatót – nos, alighanem ezért.

Mik az általános hatások?

* Új idegpályák keletkeznek, erősödik az elmekapacitás;
* kiegyensúlyozódik az agy elektromos aktivitása, javul a teljeselme-működés;

* jobb memória;
* érzelmi kiegyensúlyozottság;
* sokszoros Mozart-hatás;
* alvási ciklusok szabályozása;
* fokozott DHEA- és szerotonintermelés;
* jobb kedv és közérzet.

Hosszú távú pozitív hatások

 A brainwave entrainment megnöveli az agy feldolgozóképességét

A brainwave entrainment zene hallgatása új idegpályák kiépülését segíti elő, ami megnöveli azt a felszínt, amely az információk befogadását szolgálja. Minél több idegi összeköttetés, annál nagyobb feldolgozási kapacitás.

A brainwave entrainment jelentősen lassíthatja az öregedést

Minél többet hallgatjuk a zenét, annál erősebbé válik az elme, megakadályozza az öregkori elbutulást.

A brainwave entrainment elősegíti a rendkívüli teljesítményt

Az agyféltekék szinkronizálása révén magasabb gondolkodási képességek alakulnak ki, ami nagyobb kreativitást, világosabb/élesebb gondolkodást tesz lehetővé – és óriási adag inspirációt ad.

elmezeneFONTOS FIGYELMEZTETÉS:

A zene elején hallható férfihang arra figyelmeztet, hogy a zene brain wave entrainment (agyhullám-hangoló) technológiával készült, ezért autóvezetés vagy veszélyes gép kezelése közben, 18 év alatt nem szabad hallgatni.

Tegyük hozzá: nem jó terheseknek, epilepsziás rohamokra hajlamosoknak, s nem szabad tudatmódosító (alkoholos, drogos stb.)  befolyás alatt használni.

 

Az ELMEBÉKE c. program ára 3 300 Ft. 

Paypallal a Buy now gomb lenyomásával fizethet, majd azonnal letöltheti a zenét.
 

Aki nem tud Paypal útján fizetni, azzal egyeztessünk telefonon:

Elérhetőség

Telefon


 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>