Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Beköszöntő

Beköszöntő

Kedves Látogató!

Mayer Ottilia kineziológus vagyok és örömmel köszöntelek honlapomon. Talán közhelynek számít, de meggyőződésem, hogy nem véletlen, hogy ezen a helyen és most találkozunk.

Kívánom, legyen 2014 a legjobb éved, s megtiszteltetésnek veszem, ha ebben bármennyit is segíthetek.

Mindenekelőtt arra kérlek, vedd úgy, hogy a magázó formát választottam, ha

úgy érzed, hogy Neked az felel meg.

Mayer Ottilia kineziológus

 

Magamról:

A kereső ember az úton meg-megáll, feltekint az égre, „Uram, mondd, jó úton járok?”

Azután visszahull magányába, a kapott, vagy nem kapott válaszon elmélázva halad tovább, rója köreit évezredeken keresztül.

Amikor azonban egyszer megelégeli az égre való tekintgetést, magába fordul, és belül kezdi el keresni, ki is ő valójában.

Ez az út ugyanolyan rögös, mint az előző, még jobban önmagára van hagyva a kereső, legalábbis látszólag, és a kezdetek kezdetén.

Később azonban feltárul egy addig ismeretlennek tűnő világ, mely a sajátja volt mindig is, tudatalatti által, számára véletlenszerűen működtetve. Az önmegismerés útján haladó ember már nem reklamál, mindenben meglátja a mélyebb összefüggéseket, mélyebb értelmet, általában utólag. Észreveszi a tanításokat, a lélekfejlődéséhez szükséges szituációkban rejlő bölcsességet, és egyre inkább saját sorsa irányítójává válik. Önmaga Teremtő erejének birtokában világossá válik az a hatalmas munka, mely az Univerzumban folyik, végtelen, örökkön volt, és örökké lesz.

Amikor önmagamban felfedeztem, hogy bizonyos gondolataim, terveim azonnal megvalósulnak, tudatosan kezdtem működtetni a dolgokat. De nem volt átütő siker az esetek többségében. Nem hagytam annyiban, és elindultam a saját programjaim megvalósulásának, sikerének-kudarcának titkai nyomába.

Mi az oka, hogy valami csettintésre megvalósul, más pedig hosszú erőfeszítések során sem adja meg magát, elérhetetlen marad?

Hol van a hiba?

A programban, a hozzáállásomban, a múltból hozott lenyomatokban, az ősöktől örökölt kudarcokban, a hitrendszeremben, a pozitív gondolkodás hiányában?

Vagy ezek összességében?

A válaszokat keresve nagyon sok tanfolyamot végeztem el, sok meditáción, személyiségfejlesztő programon vettem részt.

1992-ben Sai Baba csoportjából indultam útnak.

1993-ban, 1997-ben Reiki I. II-t végeztem.

2000-ben fejeztem be a Mantra Parapszichológiai Főiskolát

2000-2001-ben Természetgyógyászatot, Kineziológiát végeztem.

Közben Prána I. II. és Mesteri fokozatot értem el.

2002-ben Pszi-sebészet

2003-ban Svédmasszázs, köpölyözés, apiterápia.

2003-ban Tarot-mester

2004-től Angyaltanfolyamok, Angyalterápia, Angyalklubok

Közben a Kabbala tudományának kis szegletével ismerkedem, Bach-virágterápia,

2002 óta dolgozom kineziológus, spirituális tanácsadóként. Vezetek Angyaklubokat, meditációkat, és alkalmazom a megszerzett tudásomat a gyakorlatban, kineziológiai kezeléseket végzek, és szeretettel várom az útkeresőket.

Ugyanis a válasz önmagunkban van. Mesterek szerint egy jól feltett kérdésben önmagunkkal kapcsolatban, benne van a válasz. De, hogyan kell jól kérdezni, mi gátolja, ha nem találjuk a választ?

Ebben szeretnék segítségére lenni azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>