Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Egyéb Kineziológia: nem csodaszer, de csodás hatást lehet elérni vele
formats

Kineziológia: nem csodaszer, de csodás hatást lehet elérni vele

Kineziológia

 

A stresszoldás jelen korunk egyik hatékony módszerével, a kineziológiával is elérhető.

Életünkben a fogantatástól kezdve rengeteg stresszes helyzet fogad bennünket tárt karokkal. Van olyan, mely a szülők közvetítésével, az Ő viselkedésük, félelmeik kapcsán nyer teret, nem számít, hogy még sem kellett volna annyira megijedni, felháborodni. Már beékelődött az energiarendszerünkbe, a tudatunkba, érzelmeink közé, esetleg fizikai testünk valamelyik szervébe.

Az érzelmi hatásokat rezgések kísérik, minden érzelemnek más a rezgése, ezáltal más szervet betegít meg.

A félelem a vesét,

a bánat a tüdőt,

a ki nem mondott szavak torok, mandula, garat részt,

az elfogadás, befogadás hiánya a gyomrot,

a hasmenés fel nem dolgozott élethelyzeteket jelez, minél hamarabb túljutni a szituáción, mindegy milyen eredménnyel,

a folyamatos fortyogás epebántalmak alapja,

a megkövesedett kapcsolatok vesekövet generálnak,

ha elegünk van mindenkiből influenzával, köhögéssel tartjuk távol magunktól a többieket, stb.

Kineziológiai oldás segítségével feltárulnak a negatív viselkedésminták, energetikai gyakorlatokkal megszabadulunk a negatív érzelmektől.

Ezután viszont éberen oda kell figyelni, hogy hasonló szituációban már másra gondoljunk, ne érezzük sarokba szorítva magunkat, ne véljük azt, hogy ha hibáztatnak, el kell keserednünk. Tapasztalatszerzés céljából vagyunk itt a Földön, csak akkor nem hibázunk, ha nem teszünk semmit  – ez utólag nagyobb baj, mintha tevékenység közben elrontottunk volna valamit.

A kineziológia oldások alatt az összefüggések sokkal jobban megvilágosodnak, helyére kerülnek  a háttérben zajló mozgatórugók, szinte kívülről látjuk magunkat a különböző szerepekben.

Ebből a nézőpontból más értelmezést kap egy-egy sérelem, összeveszés, betegség.

Amikor megvilágosodnak az összefüggések, eltűnik a szituáció nyomasztó tartalma, felül kerekedünk az önmagunk alkotta csapdán, szorító érzéseken, és elkezdődhet a „visszafelé vezető út”, az egészségbe, a jó közérzetbe.

A munka nem egyszerű, önmagunkkal megvívni a legnagyobb csata, de megéri, a győzelem is a miénk, és a környezetünk is örömmel fogadja.

Manapság az emberek, kollégák és családtagok „belekapaszkodnak”  egy-egy hozzátartozójukba, ismerősükbe, nem engedik, hogy ne foglalkozzon a betegségével, a lelki krízisével, viszik terapeutákhoz, beszerzik neki a táplálék kiegészítőket, a csodaszereket, melyeket hatékonynak vélnek. Ha több irányból van a szervezet támogatva, mentális, emocionális és testi szinten is, hamar bekövetkezik a gyógyulás.

Amikor tudatosul a megoldás, akkor erőt kapunk, újra a helyzet magaslatán érezzük magunkat, és a visszatért életerő, az újfajta hozzáállás meghozza a gyógyulást.

Ezután pár évig megpihenhetünk, majd jön az újabb feladat….

Szeretettel várom a változni vágyókat, harmóniát keresőket!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>