Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Aromaterápia Aromaterápiás testtekercselés
formats

Aromaterápiás testtekercselés

FOGYÁS, SZÉPÜLÉS, ÚT A JOBB EGÉSZSÉG FELÉ: TESTTEKERCSELÉS ÉRDEN

testtekercselés

Akinek már volt alkalma megtapasztalni a kézi köpölyözés egészségmegóvó, harmonizáló, izomfájdalom csökkentő hatását, annak nem kell bizonygatni, hogy a test méregtelenítésében és a testsúlycsökkenésben is hatékony módszerrel van dolgunk.

Megszünteti a cellulitiszt, a terhességi striákat halványítja, a bőrszövet mélyebb rétegeibe behatolva is kifejti hatását, a zsírsejtek ellen is felveszi a harcot.

A cellulit és a zsírszövet fokozott lerakódása lehet öröklött, vagy anyagcserezavar következménye. Befolyásolhatja mozgáshiány, hormonzavar, anyagcsere probléma,, helytelen táplálkozás, túl sok kóla, kávé, alkohol, édesség  fogyasztása.

A test méregtelenítésére, természetgyógyászok számára összeállított hatóanyagú krém, fóliás testtekercselés esetén fejti ki igazán hatását.

Termo hatású, egy ideig hideg, majd meleg érzetet kelt a szervezetben, ezáltal munkára készteti, mely a zsírsejtek számát csökkenti, elhalványítja a striákat, eltünteti a cellulit nagy részét, kialakítva a bőr selymességét.

A combon, a karon, a hason, a csípőn kialakult kellemetlen zsírpárnák lebontásában kitűnő segítség, természetes alapanyagainak köszönhetően.

A test körméretét 10 kezelés után lecsökkentheti kb. egy ruhamérettel.

 

Hatóanyagai: EtOH, taraxi extract, hedera extrakt, cupressus, eucalyptus globulus, carbopol, triethanolamine, mentha arvensis piper, cinnamomum zeylecum, menthol, polysorbatum, acidum nicotinicum.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>