Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Egyéb Lemegyek alfába, azután thétába…
formats

Lemegyek alfába, azután thétába…

Published on 2014-02-21, by in Egyéb, elmezene.

agyhullámok

Brain wave entrainment – agyhullám-hangolás

A Silva-féle módszert – többek között a Domján testvéreknek is köszönhetően – nagyon sokan ismerik és használják már hazánkban. Egyre többször találkozunk a pozitív hozzáállás fontosságát hangsúlyozó kijelentésekkel mind celebek, mind hétköznapi emberek szájából.

Legutóbb az egyik női magazinban nyilatkozta az X-faktor sok port felkavart, de kétségtelenül igen tehetséges mentora, Tóth Gabi, hogy naponta azzal a mondókával kel fel, hogy ”jól vagyok, napról napra egyre jobban érzem magam…”

Ez a mondás Emile Coué-tól, a híres francia orvostól származik, aki betegek százait, talán ezreit mentette meg annak felfedezésével, hogy a hozzáállás (attitűd) megváltoztatásával a legsúlyosabb, a legkilátástalanabb helyzetből is ki lehet jönni.

Nem kell sokat búvárkodni a legújabb ismeretterjesztő lapok között, hogy a pozitív várakozás és a bennünk lakozó energiarezgés szorosan összefügg egymással.  Jókedvünk akkor keletkezik, ha kellő energiával rendelkezünk a megfelelő rezgésszám eléréséhez.

Ahhoz, hogy ide (vagyis az optimális frekvenciához) eljussunk, érdemes előbb megtudakolni, hogy mi okozza a bennünk lévő (energia)blokkokat. A kineziológiában használt izomteszt segítségével a gyakorlott kineziológus viszonylag gyorsan rábukkan a szabad energiaáramlást gátló tényezők okaira, és ezek ismeretében már „újra lehet írni a múltat”. Ez a módszer nagyon hatásos tud lenni, ha megtanuljuk a módszert. Az első lépés tehát a kineziológussal folytatott konzultáció, majd jöhet a folytatás.

Ezen az oldalon fent az ELMEZENE fülre kattintva megvásárolható egy olyan (nagyon szép) zene, amelybe a világhírű Jeff Gignac beleépítette az alfa agyhullám-rezgésszint alatt következő théta hullámokat kiprovokáló théta rezgéseket is. Amikor ezek vannak – rövid ideig – túlsúlyban, képesek vagyunk közel kerülni a tudatalattinkhoz és kérni/utasítani, hogy hajtsa végre az aktuális óhajunkat (egészség, pénz, jobb párkapcsolat, munka stb.). Míg alfában jellemzően a kreativitásunk nő meg, s bizonyos intuitív képességek is felerősödnek, théta-hullámhosszon a nyitott szemmel álmodás segítségével irányított képzelet segít vágyaink elérésében. Ez a mély relaxáció (ellazulás) és a meditáció hullámsávja.

Mielőtt ezt a tudományos felfedezést (kb. a múlt század hetvenes éveiben) elkezdték volna a gyakorlatban is alkalmazni, csak olyan kiváltságosok értek le thétába, akik évtizedig gyakorolták a meditációt. Ma már a hétköznapi ember is közel kerülhet ahhoz, hogy az agya által nem használt 90% egy részét is mozgósítsa.

Az elmezene hallgatása akkor a leghatásosabb, ha elalvás előtt fülhallgatóval élvezzük, s közben számtalanszor elismételjük az aktuális kérésünket. Minél konkrétabban fogalmazunk (tudom, hogy sikerül elérni a …), annál hamarabb jöhet a megvalósulás. Érdemes kipróbálni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>