Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Egyéb PÁNIK – Betegség?
formats

PÁNIK – Betegség?

Published on 2013-09-16, by in Egyéb.

Nagyon szép irodalma van a pánik-rohamoknak, pánikkal kapcsolatos leírásoknak. Sajnos népbetegség lett, az utóbbi évtizedekben. Nem könnyű az okát kideríteni, de kineziológiai kezelések alkalmával nagyon szépen visszavezethető, mikor aktiválódott, vagy vált erőteljesen betegessé a tünetegyüttes. Sokszor gyermekkorban átélt szorongások, félelmek miatt alakul ki, de a szülőkön eluralkodó érzések is hozzájárulhatnak a rohamok kialakulásához. Sok nehéz helyzet után pedig egyszerűen csak átfordul rosszullétté, és megijeszt mindenkit.

 

Mayer Ottilia kinzeiológus

Mayer Ottilia

 

Ha fizikai hátterét nézzük, a tünetek sokkal erőteljesebbek, mint a következmények, olyan, mintha ijesztgetne a szervezet, azután nem  lesz komolyabb következménye a heves szívdobogásnak, légszomjnak, vagy halálfélelem érzetének, és a gombócérzés is elmúlik a torkunkból.

Minden esetben alapos orvosi vizsgálat szükséges ahhoz, hogy kiderítsük, szervi elváltozás nem áll a háttérben, és lelki okai vannak a rohamoknak. A léleknek nagyon komoly hozzáállással kell szembenéznie a felmerült feladatokkal. Az esetek nagy részénél elhanyagolt életfeladat, be nem fejezett iskola, ki nem mondott döntés áll a háttérben. A régi önmagunkat kell újjá teremteni, és ez csak nagyon nehéz „szüléssel” sikerül csak.

Mondhatnánk úgy is, a lélek megszüli ÚJ ÖNMAGÁT, az új MAGot, mely csak a tapasztalatokat viszi magával, a régi érzéseket, régi viselkedésmintákat már nem.

Ez bizony hosszabb-rövidebb  ” vajúdással”  jár, és ha sikerül jó terapeutára lelnünk, akkor tényleg volt értelme a sok rosszullétnek, mert egy erős, határozott új önmagunk lesz az eredmény. Elhagyva a régi megszokott játszmákat, felismerve önnön teremtő erőnket, és pozitívvá formálva gondolatainkat. Az agykontroll áldásos hatásai ilyenkor nagyon jól jönnek, hittel kombinálva…

El kell hinni, hogy csak saját Magunk tehetünk a saját egészségünkért, senki más nem tudja a gondolatainkat irányítani csak mi Magunk…

Hogyan is kell ezt tenni?

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani, mert bár a saját dolgainkat nekünk kell megoldani, de kellő szakértelemmel könnyebbé, gyorsabban elérhetővé, átláthatóvá válik a megoldás.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>