Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Facebook Twitter Gplus RSS

Kineziológia, stresszoldás, személyiségfejlesztés, angyalterápia, angyalklub 

Home Kineziológia Személyiségfejlesztés és kineziológia
formats

Személyiségfejlesztés és kineziológia

Mayer Ottiliakineziológus

kineziológiai kezelés

Személyiségfejlesztés kineziológiával

A tudattalanba lesüllyedt negatív viselkedésminták akadálytalanul fejtik ki hatásaikat, addig, amíg nem ismerjük fel őket, és nem parancsolunk ” megállj”-t nekik. Azok a minták, melyek károsak, és nem szolgálják az érdekeinket, ellenünk kezdenek el dolgozni. Érzékelhetjük külön személyiségrészként, de van, aki személyisége egy-egy vonásának érzékeli, sőt egyszerre több van jelen.  Ha felismerjük, és átalakítjuk, nyugalom és teljesség lesz belőle, ha harcolunk ellene, sokszor nem mi fogunk győzni, de mindenképpen energiát veszítünk. Ha belső ellenségként ismerjük fel a nemkívánatos részünket, vesztesek leszünk. Belső szövetségessé kell átalakítanunk, ahhoz, hogy a segítségünkre legyen.

Amikor el kezdünk dolgozni a nem kívánt viselkedésmintákon, nem egyszerűen megváltoztatjuk a reakcióinkat, hanem a belső teljesség felé nyitunk utat, mélyen önmagunkból hozzuk a felszínre és szeretettel, megértéssel fordulunk a fájó, sajgó részeink felé. A tudattalan mélyéről felhozott történések mindig járnak egyfajta „aha” élménnyel, melyek során a másodperc tört része alatt válik világossá számunkra, hol akart a minta mindig jót, és hol siklott ki mindig negatív irányba.

Az ellazulás, elmélyülés, a részek szeretete, üdvözlése, esemény újbóli felidézése  -  de nem minden esetben való átélése (sőt ezt sokszor kifejezetten kerüljük. Nem szükséges a megrázó érzéseket újra átélni, mivel inkább szabadulni szeretne tőle az, akit évek óta fogva tart, gyötör).

A belső kifaggatása meghatározott módon folyik, sok érdekes információ kerül elő ilyenkor, melyek a tudatalattiba voltak bezárva, és alig várták, hogy napvilágra kerüljenek, hírt adhassanak magukról, és az okokról.

Rengeteg a munka a belső békénk elérése kapcsán, a külvilág helyett a bensőkkel is folyamatosan illik foglalkozni, mert a külvilág fogja „meghálálni” azt, amikor majd belül megváltozunk, és a szeretteink kedvesebbek, megértőbbek, békésebbek lesznek, hiszen nem kell elviselniük a régi, idegesítő szokásainkat. Tehát nem csak magunkon, a szeretteinken is segítünk.

Várok mindenkit, aki változni szeretne, elmélyedni a múlt lenyomataiban, és ezáltal élhetőbbé tenni a jövőt.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>